4 Tips til at spare penge for børnefamilien

4 Tips til at spare penge for børnefamilien

Det er bestemt ikke billigt at have børn, de fleste børnefamilier kender derfor godt til hvordan det er at leve på et begrænset budget og hvor hver en krone skal vendes og drejes for at få hverdagen til at hænge sammen. Her giver vi dig lidt godt tips til at få mest muligt for dine penge og dermed kan der blive lidt mere luft i budgettet.

Lav en madplan

En af de ting som stort set alle familier bruger mange penge på er på deres madbudget. Det er let at lade sig friste når man er nede i supermarkedet. Mange går ud og køber ind uden egentligt at have en plan, og så ender de med at købe ting de slet ikke har behov for. Lav en madplan til en uge, handel ind en gang om ugen og du vil opleve at der kan spares mange penge ved at organisere og planlægge. Se hvordan du kan spare penge med små børn på babymin.dk.

Køb brugt tøj og legetøj på nettet

Nettet er rigtig godt til mange ting, en af dem er til at finde brugte ting. Du kan gå ind på Dba.dk eller Guloggratis.dk og se om der er noget interessant. Det nye er dog at mange i dag går på Facebook og bruger lokale grupper til at købe og bytte ting. Her kan du helt sikkert finde alt fra børnetøj til legetøj og hvis du ikke har noget imod at købe brugt, så kan der være mange penge at spare.

Tag cyklen

En af de ting der kan spares mange penge ved er transporten, har du et arbejde som ligger så tæt på at du sagtens kan tage cyklen, så er det værd at tage en frem for bus, tog eller bil. Hvis du bor inde i storbyen, så vil du sikkert også opleve at det er langt nemmere at tage cyklen rundt i byen fremfor at skulle holde i kø det meste af dagen.

Find gratis aktiviteter

Noget som mange børnefamilier bruger mange penge på er aktiviteter for børnene. Det kan være en tur i cirkus eller en tur i zoologisk have, det hele koster penge. Der er dog også ofte mange gratis aktiviteter som man kan benytte sig af. Det kan være på det lokale bibliotek, hvor der ofte er aktiviteter for hele familien. Samtidig kan du bruge biblioteket til at låne bøger og film og dermed skal du ikke ud og købe børnebøger og andet, så brug de gratis aktiviteter der er. Find flere gode råd til aktiviteter til børnefamilier på Babytid.dk.

Skriv et svar