Børnefamilie

Find en lejebolig til børnefamilien

At finde en bolig er sjældent nemt. Ud over det rent lavpraktiske, at finde en bolig der er ledig, er der også mange andre ting der skal passe ind. Husleje, beliggenhed, stand osv. Herunder kommer der 5 årsager til, hvorfor det kan være værd at kigge efter en lejebolig i Stuer eller et hus i Holstebro. Især hvis du har børn.

5 fordele ved at leje bolig som børnefamilie i Holstebro og Struer kommune

Holstebro er den største by i Holstebro kommune og ligger i Vestjylland. Det er med fordel en kommune, der er værd at overveje at bo i som børnefamilie.

  • Holstebro kommune tilbyder en lang række tilbud til børnefamilier. Det er alt fra gratis ferieaktiviteter til børn til råd og vejledning, hvis i som familie står i en situation, hvor i har brug for hjælp.
  • Der er fokus på kultur i Holstebro kommune og der er et væld af tilbud, som du som børnefamilie kan få glæde af. Er du til sportsaktiviteter, er der udover tophåndbold, også en bred vifte af andre sportsaktiviteter, samt en topmoderne svømmehal. Der er et væld af teater og andre kulturelle tilbud. Holstebros historie som en stor handelsby i fortiden fornægter sig heller ikke i dag, med et livligt handelsliv i, hvad der officielt er blevet døbt som Danmarks hyggeligste gågade.
  • Struer kommune, der ligger ved Limfjorden har masser af natur og har en kystlinje på 136 km. Struer kommune arbejder aktiv for at børn får en større forståelse for naturen, ved at de bruger meget tid i naturen. Udover en større forståelse og erfaring med naturen, er Naturetik herunder miljø og klima også et vigtigt tema.
  • Med en Lejebolig Struer, får du en masse natur. Området omkring Struer er et sandt paradis for børnefamilier, et eksempel er Kystcentret, der er Vestkystens største oplevelsescenter på mere end 5.000 m2 med oplevelser både inde og ude.
  • Både Struer og Holstebro ligger tæt på andre store byer, hvilke giver dig fordelen ved at bo i en lille by, samtidig med at du aldrig er langt væk fra storbyen og dens fristelser. I Holstebro er der trygge stisystemer, der bringer dine børn trygt og sikkert i skole og til fritidsaktiviteter, men alligevel er du ikke mere end 70 minutter fra Århus.

Hvordan finder jeg en lejebolig i Struer eller huse til leje i Holstebro?

Begge kommuner har almene lejligheder til rådighed, hvor det er muligt at skrive sig op til en lejlighed, der så som regel bliver tildelt efter tur. Udover de almene lejeboliger er der også mange lejeboliger og huse til leje i Holstebro eller Struer. De kan ofte findes på boligportalerne på internettet. En hurtig søgning viser, at der er mange lejeboliger i alle størrelser tilgængelige og til priser, hvor de fleste også børnefamilier kan være med.

Så ud over at begge kommuner har mange attraktive tilbud til børnefamilier, når det kommer til aktiviteter og natur, så tilbyder begge byer også store og flotte boliger, der kan tilgodese et hvert behov en familie måtte have og til en absolut konkurrencedygtig pris, set i forhold til resten af området.

Skriv et svar