Fødselsdagshilsen

Tips og tricks til den gode fødselsdagshilsen

Vi kender alle følelsen af at sidde med et tomt fødselsdagskort, uden at vide hvad man skal skrive. Man vil gerne skrive en personlig hilsen, men nogle gange er kreativiteten bare ikke lige til det. Derfor kan man med fordel tjekke disse tips og tricks ud til en god og nem fødselsdagshilsen.

En simpel og hjertevarm fødselsdagshilsen

Det, der nogle gange går galt, er at vi gør fødselsdagshilsenen for kompliceret. De fleste bliver glad for en simpel og direkte hilsen, der siger det, som det er. Et eksempel på dette kunne være: ”Tillykke med fødselsdagen! Jeg håber du får en dejlig dag med kærlighed omkring dig.” Her får du på en nem måde skrevet en rigtig sød besked, som fødselaren nok skal blive glad for. Hvis man ønsker at skrive en længere besked, kan man uddybe lidt mere og f.eks. dele en personlig anekdote eller fortælle personen, hvor meget man holder af dem.

Tænk ud af boksen

Hvis man har lyst til at tage sin hilsen i en kreativ retning, skal man endelig prøve det af. Hvis man tænker lidt ud af boksen, kan man tit lave en sjov og anderledes fødselsdagshilsen, der kan bringe et smil på fødselarens læber. Du kan f.eks. prøve at lave et lille rim eller et digt. Man kan bruge en rimeordbog, hvis det er svært at finde på et godt rim. Du kan også lave dit eget fødselsdagskort med din hilsen indeni. På den måde bliver det lidt mere personligt, og fødselaren vil sikkert værdsætte, at du har brugt tid på at lave hilsenen selv.

En fødselsdagshilsen over de sociale medier

Nu til dags bruger mange mennesker Facebook og andre sociale medier til at lykønske folk på deres fødselsdag. Her kan det også nogle gange være svært at finde den perfekte hilsen. Hvis man ikke lige kan komme på noget godt at skrive, kan man også sende et sødt eller sjovt fødselsdagsbillede i stedet. Så ved personen at du tænker på dem og har brugt tid på en lidt anderledes hilsen. Der findes en masse fødselsdagsbilleder på nettet, som du kan bruge til en hurtigt fødselsdagshilsen over de sociale medier.

Send en fødselsdagsvideo

Hvis du har mod på det, kan du lave en fødselsdagshilsen i form af en video. Hvis det er noget du skal sende til fødselaren, kan det måske have større effekt, hvis du sender en video i stedet for en besked. Du kan f.eks. lave en video af dig selv, hvor du ønsker personen stort tillykke med fødselsdagen. Din fødselsdagshilsen vil måske føles mere nær for fødselaren, når man kan se dit ansigt og mærke din glæde.

Find et sjovt kort

En anden måde, hvor du kan gøre lidt ekstra ud af din hilsen, er ved at købe et sjovt kort til fødselaren. Her kan du få et smil på læberne hos personen og derefter skrive en fin hilsen i selve kortet. Et fint kort med en god hilsen er næsten en sikker vinder.

Skriv et svar