Hold børnehjemmet rent med en robotstøvsuger

Som alle os med børn ved, så giver det dejligt meget liv ungerne – de render ud og ind af huset og hvis de har venner eller familie på besøg render de endnu mere ud og ind – endnu flere børn. Det sker så også at de en sjælden gang imellem 🙂 glemmer at tage skoene af og på hver eneste gang de racer ud og ind, hvilket selvfølgelig betyder at der hurtigt bliver ekstrem beskidt og snavset på gulvet – og det kan sagtens ske en halv time efter man lige har støvsuget og vasket gulv – tro mig.

For at holde et rimelig rent hjem alligevel kan man med fordel investere i en robotstøvsuger. En robotstøvsuger kan selvfølgelig ikke meget en almindelig støvsuger ikke kan, men den kan et par væsentlige ting, nemlig give dig (og mig) mere fritid. Robotstøvsugere klarer det hele selv, hver dag, det eneste du skal gøre er at tømme posen en gang eller to om ugen.

Det er mange timer man sparer på støvsugningskontoen også gør det heller ikke så ondt i hjertet, hvis børnene sviner det hele til når robotstøvsugeren lige har kørt en tur – ift. hvis man selv havde støvsuget. Du kan læse mere om robotstøvsugere på hjemmesiden www.robotstøvsuger-info.dk eller blive inspireret i videon herunder:

De 5 mest populære robotter i 2017 (videoen er på engelsk)

Hvis du har en tyverialarm installeret i hjemmet, skal du være opmærksom på, at robotstøvsugeren ikke sætter alarmen igang.

Skriv et svar