3 alternative sportsgrene dit barn kan gå til

Hvis du har et barn, der godt kunne tænke sig at starte til en sport, men det ikke skal være de klassiske sportsgrene som fodbold og håndbold, så er der her tre bud på et par alternativer, som er begyndt at blive populære herhjemme i landet.

Gymnastik

En sportsgren, som flere drenge og piger begynder at dyrke, er gymnastik. Der kommer hele tiden flere og flere gymnastikefterskoler op rundt omkring i Danmark, og der er stor tilstrømning af både drenge og piger.

Så hvis dit barn godt kunne tænke sig at gå til en lidt anderledes sport, hvor man hele tiden er i gang med at udvikle sig, og hvor der er god plads til både dem, der vil gå efter et eliteplan, og dem der bare gerne vil hygge sig med noget motion et par gange om ugen.

Amerikansk fodbold

En anden sportsgren, der har vundet indpas i Danmark i de sidste par år, og som begynder at få mere og mere opmærksomhed, er amerikansk fodbold.

Der er en god portion klubber rundt omkring i hele landet, og der er gode muligheder for børn at komme og træne med på de mindre hold. Der bliver ikke gået lige så meget til stålet, som man ser det i fjernsynet, så du skal ikke være bange for, at dit barn kommer hjem gul og blå.

Svømning

Svømning er også en overset sportsgren hos mange. Spørger man i et klasseværelse, hvor mange der går til svømning kontra hvor mange der går til fodbold, så er der nok flest hænder ved sidstnævnte.

Når man går til svømning, er man sikker på at få den mængde motion, man som barn skal have, og det er den perfekte sport til ham eller hende, der elsker konkurrencer, og som gerne vil komme først.

Skriv et svar