Giv en oplevelsesgave for børn i mandelgave

Noget af det sjoveste ved juleaften er ”kampen” om mandelgaven. Der bliver øset store portioner ris a la mande på tallerkenen i håb om, at der gemmer sig en lille mandel. En mandel som bekendt udløser en gave.

 

Tit og ofte er mandelgaven bare ikke særlig spændende for børnene. Der er måske indkøbt noget chokolade, der smager bedst, hvis man er voksen. Eller så er mandelgaven en eller anden ligegyldig ting som ingen egentlig ønsker at få. Og det bidrager ikke just til en sjov juleaften.

 

Men hvad er så en god mandelgave for børn?

 

Mandelgaven bliver pludselig mere spændende

Oplevelsesgaven er oplagt at bruge som mandelgave, når der er børn tilstede. Der findes et væld af spændende oplevelsesgaver for børn, der faktisk ikke koster alverden. De koster i hvert fald ikke meget mere end traditionelle mandelgaver.

 

Ved at ”pakke en oplevelse ind” som mandelgave bliver det pludselig meget mere spændende at se, hvem der er så heldig at få mandlen. For en oplevelse kan jo være alt muligt. Hos DuGlemmerDetAldrig anbefaler de for eksempel et flødebollekursus som mandelgave.

 

Hvis du synes, at det lyder som en god ide at give en oplevelsesgave i mandelgave, så bør du helt sikkert se alle DuGlemmerDetAldrigs bud på mandelgaver her: https://duglemmerdetaldrig.dk/mandelgave/

 

Oplevelser glemmes ikke om et par måneder

Oplevelser er generelt gode at give i gave. Hvorfor, tænker du? Fordi de ikke bliver glemt om et par måneder som typiske mandelgaver gør. Og hvis mandelgaven er chokolade, så er den glemt, når den er spist.

 

Ved at give en oplevelsesgave – for eksempel et flødebollekursus – så kan du vide dig sikker på, at gavemodtageren vil huske det i mange år frem. På den måde kommer mandelgaven til at spille en større og sjovere rolle juleaften – og det er kun godt, hvis du spørger os.

 

 

Skriv et svar