Gaveideer til børn

Kæmper du med at finde den perfekte gave til dine børn og er mulighederne af legetøj totalt uoverskuelige – så læs med her! I forsøget på at hjælpe dig tættere på en gave til et barn, forsøger vi i denne artikel, at samle de bedste 5 gaveidéer – alle til en pris under 500 DKK! Vi har samlet en top 5 af gaveidéer både for piger og drenge som er følgende:

 Top 5 gaveidéer

Blot efter en smule søgen på internettet, er det lykkedes at samle en top 5 over gaveidéer til piger:

Frost Elsa Dukke med sang – 449,00 DKK

Dukken forestiller dronning Elsa fra filmen Frost. Dukken kan synge sangen ”Lad det ske” og har en smuk kjole på der lyser. Legetøjet er udstyret med 3 AAA-batterier og henvender sig til alderen 3-6 år.

LEGO FRIENDS – Heart lake fyrtårnet – 299,00 DKK

Byg LEGO Heart lake fyrtårn. Her har du mulighed for at hænge ud med dine bedste LEGO venner. Stil dig bag isboden og sælg is til de lækkersultne gæster i fyrtårnet.

PLAY2LEARN gulvpuslespil – 199,95 DKK

55 forskellige skumstykker er lave til et puslespil og brikkerne kan samles så de danner et gulvtæppe, hvorpå der kan lejes. Super simpelt og sjovt. Henvender sig til alderen 1-4 år.

LITTLE LIVE PETS – 199,95 DKK

Lejetøjsdyr i fuglebur til børn i alderen 3-12 år. Hvis fuglen klappen synger den og den kan endda optage hvad man siger og gentage det. Legetøjet er udstyret med 2 AAA-batterier.

FLASHLIGHT FRIENDS plysdyr – 199,95 DKK

De søde bamser underholder børnene når det er mørkt. Hvis der trykkes to gange på maven, tænder en lommelygte i dyret. Lommelygten er i øvrigt udstyret med håndledsrem, således børnene ikke taber bamsen. Yderligere er den udstyret med 3 AAA-batterier og henvender sig til alle aldre.

Til drengene ser de anbefalede gaveidéer således ud:

LEGO NINJAGO 70749 Anacondrai-tempel – 449,00 DKK

Et LEGO-byggesæt med klodser, hvor kun fantasien sætter grænser. Sættet indeholder alt fra skjulte skydere til giftkugler fra slangens mund. Yderligere medfølger 5 minifigurer med våben. Lejetøjet henvender sig til børn i alderen 7-14 år.

LEGO NINJAGO 70755 Jungle-buggy – 179,95 DKK

En buggy med store gummihjul og massere af features. Lejetøjet indeholder to minifigurer med våben og henvender sig til børn i alderen 7-14 år.

Sådan træner du din drage 2 – Actiondrage – 139,95 DKK

Lejetøjet forestiller en figur fra filmen ”Sådan træner du din drage 2”, og tilbyder masser af action til børn hvis fantasi ikke har grænser! Dragen henvender sig til børn i alderen 5-12 år og indeholder batterier.

CARS – Metalstøbt bil McQueen – 109,95 DKK

En metalstøbt bil som forestiller sig lynet McQueen fra filmen ”Biler”. Kan bruges til racerløb eller andre sjove lege. Lejetøjet henvender sig til børn i alderen 4-8 år.

Hover Ball Fodbold – 99,95 DKK

En glat letvægtsbold til indendørs brug og med en helt speciel teknologi glider denne bold nemt henover træflader, tæpper, klikegulve, linoleum osv. Lejetøjet henvender sig til børn i alderen 3-14 år.

Vi håber denne skrivelse har givet dig et større indblik i gaveidéer til børn og hvis ikke, så tag et kig på internettet eller i landets mange lejetøjsbutikker – det kan kun anbefales!

En gave både drenge og piger kan ønske sig

Sengetøj til deres dyne – 99-499 DKK

Vi bruger det og det gør vores børn også, nemlig sengetøj og hvem elsker ikke at få rent sengetøj på sin dyne derhjemme? Derfor kan de også ønske sig junior sengetøj til deres dyne. Priserne er fra 99,- og op til 499,- afhængig af mærke.

Skriv et svar