Udnyt Black fridag besparelserne

Når skolestarten står for døren, hvad end det gælder folkeskole, gymnasium eller universitet, så er det vigtigt, at man møder velforberedt op den aller første dag.

 

Der kan være mange måder at føle sig velforberedt på, og måderne ændrer sig også for de fleste, i takt med at de bliver ældre og får nogle andre prioriteter. Hvor det i folkeskolen måske var at få et nyt penalhus eller en sej skoletaske med LEGO på, så handler det i større og større grad for de ældre ”børn” om teknologi, og om at have det sidste nye på markedet. Dog kan en ny computer eller iPad til skolebrug hurtigt blive en dyr affære, hvis man ønsker at have den absolut nyeste model, der er at finde på markedet. Men hvis man nu er lidt snu, så kan der være nogle dage, hvor der kan være penge at spare. Eksempelvis Black Friday.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen, som bliver afholdt dagen efter Thanksgiving, som altid ligger den fjerde torsdag i november måned. Dagen betegnes som værende starten på den amerikanske julehandel, og Black Friday kendetegnes ved, at mange butikker vælger at sætte priserne på deres varer gevaldigt ned, sådan at det virkelig kan betale sig at købe eksempelvis nyt elektronik. Amerikanernes forhold til Black Friday kan vidst bedst beskrives som værende en smule ekstremt. Mange amerikanere vælger decideret at campere ude foran diverse butikker flere dage før Black Friday begynder, sådan at de kan være garanteret at få de varer, som de ønsker. Når butikkerne holder Black Friday, er det nemlig oftest med nogle vilde kø tilbud, som kun kommer i et begrænset antal. Disse vilde tilbud tiltrækker forbrugerne, som selvfølgelig gerne vil have det sidste nye Canon spejlreflekskamera til halv pris.

Black Friday i Danmark

Black Friday kom først rigtigt til Danmark i 2014, hvor både store koncerner som Elgiganten og Jysk havde gode Black Friday tilbud. Når Black Friday falder i år den 27. november, så forventes det, at antallet af butikker, som deltager i Black Friday er noget større. For at kunne holde øje med hvilke butikker, der deltager i det store Black Friday cirkus og derved har en masse gode tilbud, så kan man med fordel holde øje med blackfriday-guide.dk, som er en hjemmeside, der løbende opdaterer med, hvilke danske butikker, der holder Black Friday, og hvor der er mest at spare.

Få det meste ud af Black Friday

Når man skal ud og finde den nye computer til skolestarten, så kan det være en god idé at holde øje med, hvor computeren er billigst. Husk på, at Black Friday ikke kun foregår i de fysiske butikker, men også i de butikker, som kun har webshops. Nogle gange kan man være heldig at finde varerne endnu billigere på nettet. Derfor er det en god idé at sætte sig ned en dag, og danne sig et overblik over de forskellige butikker, sådan at man ved, lige præcis hvordan ens penge skal bruges på Black Friday.

 

Skriv et svar