Leger du nok med dit barn

Et barn skal have opmærksomhed. Selvfølgelig ikke i den overdrevet stil, som nogle forældre godt kan finde på, men det er vigtigt, at barnet har tid sammen med enten mor eller far, hvor der bliver givet fuld opmærksomhed på den lille.

Ofte er forældre gode til at være sammen med barnet, men det er gerne med et eller andet ved siden af, hvis det nu skulle gå hen at blive lidt for kedeligt at lege med de samme dukker på et tidspunkt. Det kan være en computer, fjernsynet eller en mobil, som lige stjæler opmærksomheden engang imellem, og så har barnet ikke den fulde opmærksomhed.

Tager du dig tid til at lege med dit barn?

Tager du dig tid til engang imellem at lege med dit barn, hvor du er 100% til stede? Det er der en del forældre, der ikke gør, og det er en skam, da det er med til at stimulere og udvikle barnet.

Et barn kan nemt  lege sammen med andre børn, men det er har også brug for at udvikle sig, hvilket det blandt andet gør ved at være sammen med voksne. Så tag dig tid til at lege med dit barn. Gerne mere, end du allerede gør.

Det er også en gylden mulighed for dig at få noget tid sammen med dit barn. For inden du ser dig om, er det ene år efter det andet fløjet, og så er det for sent at sætte sig ned med den lille og lege.

Så gør både dig selv og barnet en tjeneste ved at hive en time ud her og der, hvor der bliver slukket for alle elektroniske apparater, og du kun fokusere på at hygge dig med din søn eller datter. Det vil barnet både have godt af og sætte stor pris på.

Skriv et svar