Motionsløb er også for børn

Motion er vigtigt. Ikke kun for voksne, men også for børn. Der bliver flere steder anbefalet, at man dyrker mindst 30 minutters motion om dagen. Og det er ikke alle, der er lige gode til at få holdt det ved lige.

En af grundene kan måske være, at det ikke altid er lige sjovt at dyrke motion for nogle. Det kan være kedeligt at løbe eller cykle en tur. Men det kan være, at det kan peppes lidt op ved at deltage i nogle af de mange motionsløb, der hvert år finder sted rundt omkring i landet.

Løb for børn

Der er rigtig mange motionsløb i løbet af årets 12 måneder. Og deriblandt er der også rigtig mange familieløb, hvor det både er muligt for mor og far samt børnene at blive ordentligt udfordret.

For de voksne gælder det ofte distancer på 5, 10 eller måske endda 21½ km som et halvmaraton er på. Og for de mindste kan der være distancer på 1, 2 eller 5 km, afhængig af alderen selvfølgelig.

Så hvis i godt kunne tænke jer at dyrke motion sammen på en sjov og anderledes måde, så er det måske i år, i skal deltage i et familieløb for første gang.

Cykel med TV2

Det er dog ikke kun løb, der bliver dystet i rundt omkring i landet i løbet af året. Der bliver også cyklet for den helt store guldmedalje, og her er TV2 eksempelvis et pragteksemplar på en god arrangør, som også sørger for at tænke på børnene.

Der er store løb for de voksne og dygtige ryttere, men der er også cykelløb for børn, som alle kan være med i. TV2 tager gerne rundt med deres løb i hele landet, mens der på kanalen bliver dækket Tour de France i tre ugers tid.

Skriv et svar