Børneværelsets indretning

Man skulle ikke tro det, men ofte kan børneværelser være noget af det sværeste at indrette. Ofte når vi voksne indretter os, så er det for mange år ad gangen, og vi kan sige, hvad vi godt kan lide, og hvad vi ikke kan lide. Det er et større problem for børn, fordi de vokser op, får en anden smag og ofte, når de er helt små, ved de ikke engang helt, hvad de kan lide. Derfor kan det være svært. Men det behøver det måske ikke være.

Hvis du som forældre synes, det er sjovt, at I nu skal indrette værelset sammen på ny, så synes dit barn det helt sikkert også. Og det er jo noget, der skal gøres jævnligt, men dit barn vokser op, fordi deres smag hele tiden ændrer sig. Fra de meget barnlige farver til de mere voksne ting og sager, der kan fylde et hoved på en teenager. Se udvalget her

Spørg barnet til råds

Det lyder måske vildt, men bliv enige om, hvordan værelset skal se ud. Selvom dit barn ikke er så stort, så er det alligevel ham eller hende, der skal bo på værelset, så hans eller hendes mening tæller også ret meget i det lange løb. Derfor kan I kigge i butikker og på nettet sammen og finde en fælles løsning, sådan at værelset bliver indrettet, som barnet ønsker, men at der stadig er de basale ting i værelset som en seng, et skrivebord og en papirkurv. På den måde bliver I enige, i hvert fald et godt stykke hen ad vejen.

Og det kan være sundt for begge parter at gå lidt på kompromis. Især hvis det er et teenager-værelse, I er ved at indrette. Hvis din teenager får lidt plads i forhold til indretningen af sit værelse, kan det være, at han eller hun giver dig som forældre lidt plads på andre punkter.

Her kan det også være smart at kigge til de voksne kontorer og de artikler, der befinder sig her. For ofte kan systemerne der hjælpe med til at der også kommer system på børneværelset. Det kunne for eksempel være forskellige ringbind eller plastlommer, som holder styr på de forskellige dokumenter. Eller sjove arkivskuffer som kan pakke legetøjet væk. Ofte kan man finde en webshop med kontorartikler, hvor man kan købe dem billigt, og så er indretningen jo hurtigt og nemt klaret.

Indret til lektierne

Selvom dit barn måske ikke vil være ved det, så er det også vigtigt, at der kan laves lektier på værelset. Det kan I for eksempel gøre ved at kigge på voksne kontorartikler. Heriblant kan man få brug for en god lamineringsmaskine. For ofte er det netop det voksne, som børnene også gerne vil have. Og hvis de kan få lov at lave lektierne i deres eget lille kontor, så er de rigtige seje. Det kan være, I finder en kontorstol, der kan indstillet, så også børn kan sidde ved den, eller måske kan det være helt små ting som kuglepenne og post-it-sedler, som er interessante. Det er nemt at finde noget, og hvis det kan være med til at gøre dit barn gladere for at lave lektier, så er det jo bare helt perfekt.

Vi anbefaler også http://businesszone.dk/ som kilde til nyheder fra nettet

Skriv et svar