Børnetøj

Hummel laver ikke kun sportstøj, men også trendy børnetøj

For tiden kan du finde moderigtigt tøj til børn fra Hummel. Tøjet giver børn et sporty og casual hverdagslook. Det er fremstillet i bløde og komfortable materialer, og så er det helt uden skadelige stoffer. Det passer børn fra vuggestue- til skolealder. Læs her om det populære udvalg af Hummel børnetøj.

Tøjsæt i tråd med tidens trends

Tøj i sætform er oppe i tiden. Det giver barnet et stilfuldt og afslappet udtryk. Blandt smart Hummel børnetøj kan du finde talrige gennemførte matchende sæt. Der er tænkt ned til mindste detalje med prints, detaljer og farver, der går igen i over- og underdel. Blandt andet blomsterprints, vandrette striber, prikker og Hummels ikoniske striber og logo. Hummel har enkle og neutrale tøjsæt såvel som mønstrede og farverige sæt.

Tøjsæt fra Hummel kan også sagtens deles op, og enkeltdelene kan sammensættes på en unik måde. Det gælder for eksempel Hummels bukser, strømper, t-shirts, og cardigans.

Børnetøjet fra Hummel har flotte og komfortable pasformer, så der er plads til fri bevægelse og leg. Materialerne er lækre og kvalitetsrige. Særligt naturmaterialet bomuld går igen i udvalget af Hummel børnetøj. Du kan både finde fashion og basistøj blandt Hummels tøj til piger og drenge. Tøjet passer børn mellem 0 og 14 år.

Kvalitetsrigt overtøj

Hummels overtøj klæder børn på til oplevelser i vind og vejr. Det holder børnene varme og veltilpas under udendørs aktiviteter og leg. Materialerne er slidsikre og solide. Designet af overtøjet til børn fra Hummel følger tidens tendenser. Meget af overtøjet har dekorative mønstre, men du kan også finde ensfarvet tøj til udendørs brug i Hummels sortiment. 

Skal barnet klædes varmt på, laver Hummel jakker og flyverdragter foret med blødt fleece. Hummel har også store varme luffer, elefanthuer og almindelige huer i børnestørrelse. Huerne har moderne detaljer såsom pels, mønstre, fængende farver og Hummels eget logo.

Hummels støvler til børn er foret med tekstil. Støvlerne med snørrebånd har også en praktisk lynlås eller velcrolukninger, der gør det nemt at få dem på og af. De har flotte detaljer til piger og drenge såsom lyserødt glimmer, lædermateriale og Hummels logo. Hummels sneakers har også velcrolukning og Hummels egne ikoniske striber.

Uden skadelige stoffer

Hummel er et mærke med omtanke for miljøet, mennesker og dyr. Tøjet er uden kemikalier og stoffer, der er sundhedsskadelige. Det er for eksempel fri for fluor, som ellers er meget almindeligt brugt til at imprægnere tøj. Flour kan være skadeligt for miljøet og børns sarte hud. I udviklingen af tøjet har producenten bag Hummel også valgt at bruge uægte pels på overtøj og tilbehør.

Hummel børnetøj kan købes i sportsbutikker rundt omkring i landet. Det kan også findes på butikkernes hjemmesider og i forskellige webshops, der sælger børnetøj. Hvis du selv har børn, hvorfor så ikke glæde dem med nyt tøj fra udvalget af Hummel børnetøj?

Skriv et svar